À Punt fitxa María Jovaní per al “Polònia” valencià T'expliquem tots els personatges que hi encarnarà la benicarlanda

La brillant actuació de la regidora del Partit Popular de Benicarló, María Jovaní, imitant a la perfecció a l’alcaldessa Xaro Miralles, ha fet que els responsables de la nova televisió valenciana À Punt s’hagen fixat en ella per al programa de gags polítics que estrenaran pròximament, a l’estil del “Polònia” de TV3.

La popular ja ha superat el càsting final per a incorporar-se a l’equip d’actors que interpretaran als polítics valencians, i a Benicarló Today estem en disposició d’anunciar-vos les imitacions amb què ha aconseguit entusiasmar als responsables del programa.

María ha aconseguit clavar el clàssic “putsé” de Rosana Marzá, alhora que estirarà els gags on aparega la regidora socialista donada la seua capacitat per a no aconseguir cloure els discursos. Imitarà també Benjamín Martí, tot i que no ho farà millor ni pitjor, sinó diferent. Un dels esquetxos que apareixeran al primer programa serà el de Juanjo Cornelles negant haver dit una frase sobre la ràdio que acabava de dir. En tots dos casos l’equip d’atrezzo ha preparat les ja famoses targes taronges de Ciutadans.

Jovaní es posarà en la pell de Josep Barberà parlant cada vegada més fluixet, com si fóra un bon xic. I no mos enganyem, també imitarà Ximo Bueno. Fins i tot s’atrevirà amb els seus companys de files, com ara amb els constants moviments afirmatius del cap de Pedro García o la llengua emprada per Nieves Eugenio: el castellà sempre en públic, però el valencià en la intimitat.

No només interpretarà a regidors, sinó que també imitarà la impol·luta dicció del secretari, les cares de l’interventor, els ronquits del bidell o els despistats del públic que apaguen els llums durant els Plens. Hi ha, però, dues imitacions que se li han resistit. Es tracta de la de Marta Escudero, que pronuncia una quantitat de paraules per minut inimitable, i la del seu company José Antonio Simó, que després de tres anys de legislatura ningú sap encara com parla.

Haurem d’esperar per a comprovar les imitacions que María Jovaní realitzarà d’Andrés Martínez, Carlos Fabra, Isabel Bonig, Mónica Oltra i Toni Cantó. L’alcaldessa Miralles l’ha felicitat efusivament: “a veure si amb este nou treball tenim sort i ja no torna”. Per la seua banda, el PP de Vinaròs està valorant si criticar que no imite Lluís Gandia o Juan Amat, o si criticar que no els hagen contractat per al programa: “nosaltres també sabem burlar-nos d’Enric Pla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *