10 raons per a visitar Benicarló, incloses en el El Pla Estratègic de Turisme Una anàlisi fet per aficionats conclou amb la imatge que el consistori ha de projectar de Benicarló com a ciutat turística

Amb una excel·lent resposta de públic, la conferència «Dissenyem el futur del turisme» va permetre presentar els possibles escenaris de futur del turisme a Benicarló. José Antonio Donaire i Jordi López, redactors del Pla Estratègic de Turisme, van presentar les diferents opcions que s’estan barallant per a posicionar Benicarló com a ciutat turística més enllà d’Aragó. Una anàlisi fet per un grup de persones que es dediquen a fumar herbes aromàtiques ens ha donat els 10 punts forts que Benicarló ha d’aprofitar per a «portar més xiquetes maques a aquest poble», ens diu un dels fumadors. Des de Benicarló Today us fem cinc cèntims sobre els punts tractats:

  • Benicarló està al costat de Peníscola. Segur que coneixes aquest nom per alguna sèrie famosa de la tele. Pensa que, si no t’agrada la nostra platja o l’oferta nocturna de la nostra ciutat, sempre pots anar-te’n al poble del costat. Quan et buiden la butxaca per serveis i productes deficients, tornaràs.
  • Tenim a Enoc. El nostre veí ha revolucionat les xarxes socials i ha aconseguit que una part de la població demane obertament una regidoria per a ell. Cau molt bé i està disposat a rebre als visitants (a tots) amb un enorme somriure i una regalima de carxofa.
  • No som frontera amb Catalunya. Molta gent potser no vol vindre a Benicarló per la proximitat amb Catalunya o per les polèmiques amb el sector independentista del consistori. Tranquils, si aneu a fer un tomb per fora de la nostra ciutat, no podeu entrar en feu catalana.
  • Benicarló té una olor especial. Les nostres empreses químiques fa anys que ens regalen una olor molt especial la qual augmenta a les nits. Vine i descobreix els misteris que amaga la IFF, descomptes especials per a grups.
  • Pots trobar-te mobiliari gratis al costat dels contenidors. Tenim uns ciutadans tan simpàtics que van deixant parts del seu habitatge en punts estratègics de Benicarló, és la nova moda europea que substitueix a la compra d’objectes amb el text “Estuve en Benicarló y me acordé de ti”. Ara li pots portar un matalàs rosegat als teus amics i família.
  • Durant l’estiu i per a les jornades de la Carxofa amollem als benicarlandos que tenim tancats en gàbies, després els tornem a tancar i Benicarló torna a ser una ciutat dormitori. Sabem que els nostres ciutadans demanden un tracte de favor en els establiments perquè “són del poble”, però tranquils perquè en temporada baixa teniu la majoria de bars, restaurants i locals de copes pràcticament buits perquè la lieu parda.
  • Podràs opinar sobre temes locals. Tenim tot un ventall de fòrums al Facebook els quals serveixen per a queixar-se de tot i per tot. No arreglaràs res, però et quedaràs molt a gust i veuràs que molta gent de seguida et dóna la raó i exposa més queixes per a fer la bola més grossa.
  • A Benicarló hi ha un estil arquitectònic únic. Cada casa està feta d’una forma diferent i li dóna una aparença única al nostre municipi.
  • No té ni un semàfor però sí un encreuament digne de visitar. Hem passat anys canviant els fastigosos aparells per rotondes, algunes sense massa sentit, ho sabem, però al final ja era per vici. Ben aviat tindrem visites guiades per el mític encreuament roig que tant ha donat que parlar en els fòrums eixos fets per a queixar-se.
  • Té una torre rotllo Manhattan. La Torre dels Collons. No és massa gran però ja ens fa el pes, i n’estem molt orgullosos. Durant el dia pots entrar i xerrar amb el porter, a la nit tanquem el passadís però perquè el treballador ha de descansar, pobret, no és per res més.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *