Un error tipogràfic fa del “Benicarlo’s Swingers Paradise” el bar de cantants més concorregut de la comarca A l'amo del local ja li estranyava que els nous clients no s'hi estigueren més de 5 minuts però ara ho troba «normal, fins que s'adonaven que no era el que esperaven. Això sí, un fart de riure de veure desfilar pel local cares conegudes del poble»

Potser no el coneixeu o potser voleu dir que no el coneixeu, el cas és que un “desconegut” bar de Benicarló ha creat una forta polèmica per un simple error a l’hora de registrar el seu nom. Manolo, l’amo del local, no té massa traça amb l’anglés però volia posar-li el nom en la llengua de Shakespeare «perquè li volia donar un toc internacional a la cosa, però era una ximpleria, jo només volia fer un bar temàtic de cantants i artistes de la música, en general», ens diu Manolo, «si ho arribe a saber… bé… potser si ho arribe a saber, també ho faig, perquè els diners en caixa estan entrant molt alegrement, la veritat».

El bar està situat a prop de l’església Sant Bartomeu, en un lloc que no ens deixen dir. És un local menudet, per a 25-30 persones només, «per als veïns dels voltants i au», ens diu Manolo«per a fer-te el teu carajillo i la copa abans d’anar a casa. Si no tinc ni televisió per a veure els partits de futbol». Així i tot, ens diu Manolo que «arribaven a entrar més de 100 persones en una bona nit. Ja vaig sospitar una mica a la tercera nit d’obrir: la majoria de clients entraven en parella, prenien una cerveseta, miraven aquí i allà… i se la fotien sense dir ni mu». Quan Manolo es va assabentar del seu error, ja era massa tard, grups de Whatsapp i xarxes socials estaven plenes d’anuncis sobre un nou bar swinger, i persones del voltant del nostre poble venien en processó a veure com anava això. «Supose que ben aviat ja s’acabarà tot, però fins que això no passe a mi ja m’està bé. A més a més, canviar el rètol ara costa molts de diners».

Sobre el tipus de clients que han arribat a entrar al local, Manolo riu una mica quan toquem el tema. «No podeu ni imaginar el noms i cognoms de les persones que han passat per eixa porta. Evidentment, no diré res de res, i molt d’alcohol m’heu de donar per a treure’m alguna cosa, però tela». Ens adonem d’una càmera de vídeo instal·lada dins de la barra, encarada cap a la caixa registradora i que té tots els números d’haver registrat les persones que han desfilat per l’entrada, Manolo ens explica que es guardarà els vídeos «o bé fins a la mort, o bé fins a haver de tirar de favors. No me’ls acabaré jejejejejeje».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *