Superpoblació en Vinaròs en tornar tots els vinarossencs que els benicarlandos hem enviat a la merda Les cues de l'INEM arriben fins al Carrefour i en algunes cases tripliquen el nombre recomanable d'habitants

«N’hi havia dies que sortien de Vinaròs a desenes», ens conta una veïna de la ciutat, «ara està tornant gent que fa més de 40 anys que ja no viu ací». Vinaròs ha triplicat la seua població en menys de 5 dies, l’èxode massiu que anaven patint  de fa més de 50 anys s’ha acabat. Els benicarlandos hem passat d’enviar a la merda als vinarossencs a enviar-nos a nosaltres mateixos, i els del poble del costat han aprofitat per a tornar-se’n. El problema és que pensaven fer-ho dissimuladament, però que entren més de 70.000 persones en pocs dies ho dificulta en gran manera.

Almudena Coscollano, psicòloga de Benicarló i de la qual vam parlar fa uns dies ens diu que «és super chachi que vinga gent la gent que no han vist créixer els seus fills. Buf… és molt fort, o siga… fa molt que no els han vist, saps? i ara serà super complicat de la muerte que regularitzen la seua vida». Juan Antonio és un dels afectats, ens comenta «estic molt contento de tornar a vore la meua família, a mí me varen enviar a la merda ja no recorde per què. I què tenia que fer, me diuen que m’envaiga i jo m’envaig. Ara els que varen enviar a cagar a la via tamé poden tornar o com està fet açò».

Sobre si els afectats tenen pensat venjar-se’n, una enquesta de Benicarló Today feta per la mateixa empresa de la notícia de la setmana passada, ens diu que en principi no, però que ja s’ho pensaran després de posar-se al dia amb els seus familiars i trobar feina. Molts nouvinguts volen muntar negoci per a aprofitar-se d’aquesta situació de sobre població, la majoria tenen pensat engegar el motor immobiliari i industrial. S’espera que Vinaròs poble un 120% més de superfície en menys de 10 anys, i que siga més gran que Castelló en menys de 20 anys. Ara ningú és capaç d’endevinar fins on arribarà el poble del costat com a potència econòmica. Tremoleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *