Naix una app que qualifica els comerços pel nivell d’insults que els clients profereixen a Barberà Es valoraran factors com la gràcia, el nombre d'insults i la mala llet. L'empresa responsable anuncia cartells de "comerç recomanat" que repartirà entre els millor puntuats

Subnormapp és la nova aplicació que de des d’avui mateix pots descarregar al teu mòbil Android. L’empresa PAA (Plataforma Anti Antitot) l’ha presentat amb molta fanfàrria al Magatzem de la Mar, on han acudit alguns representants del consistori benicarlando els quals no ens deixen nomenar. «Estem molt contents amb la presentació», diu Orlando Campbell, SEO de PAA,«molta gent ha vingut a veure les característiques de la nostra aplicació i han sortit molt satisfets. De moment és una versió Beta, ho sabem, té errades com que pots diferenciar entre els insults objectius i amb respecte, i entre els fets amb mala hòstia i a lo loco. Però ho millorarem, tranquils. Al final només deixarem els segons».

L’aplicació és ben senzilla. Usuaris i responsables dels comerços poden incloure-hi, de forma anònima, frases i insults que han sentit dins dels establiments que surten al mapa de Benicarló inclòs a l’aplicació. Després, es poden puntuar amb estrelles i segons diferents factors com: la gràcia amb el que està fet l’insult, la mala llet, que falte molt, etc. L’aplicació també deixa incloure-hi comentaris i crítiques generals de l’establiment, compartir insults en les xarxes socials o enviar-los al regidor pagant una quota premium. Tenint tot açò en compte, i mitjançant un algorisme secret dels desenvolupadors, l’establiment rep una puntuació entre 1 i 5.

Pareguda a altres aplicacions com TripAdvisor, els establiments millors puntuats rebran cada any un cartell amb el text “comerç recomanat” perquè el pengen, orgullosos, a la seua porta. Els insults millor puntuats seran emmarcats i enviats al regidor de cultura perquè el penge, també, al seu despatx i recorde cada dia el sentiment del benicarlando de bé mentre juga al cerca-camines a l’ordinador. Els desenvolupadors esperen que a finals d’any un 80% de la població benicarlanda amb mòbil tinguen descarregada l’aplicació i la utilitzen quasi diàriament. Enoc Altabás no ha fet like a la publicació d’aquesta app, una fita històrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *