Els aerosols irritants envaeixen Benicarló Hi ha testimonis que diuen que van veure al mateix Sant Gregori saltar de l'altar a una ambulància per anar a l'hospital de Vinaròs, a causa d'una ferida d'aerosol

A la festa de Sant Gregori com tots els anys, la canalla com sempre, va en pistoles d’aigua o en poals. Però aquests últims anys, el que més porten els xiquets són els aerosols d’escuma. No estaria mal que foren aerosols desodorants per a veure si podem treure les males olors que, de vegades, hem de suportar els benicarlandos i que tant ens ho recorden els forasters que venen a Benicarló, quan baixen de l’estació del tren.

Per culpa de tot l’ocorregut aquest any a la festa de Sant Gregori amb els famosos aerosols, i com hi ha xiquets que no volen fer cas, l’alcaldessa ha dit que posarà una norma nova a Benicarló: si ve gent forastera i els xiquets tiren aerosols als ulls, ficarà a l’ermita de Sant Gregori un nou senyal, amb una mà i un aerosol, per a prohibir l’ús d’aquesta moda que encara no sabem de quin lloc ni de quin país ens ha estat importada.

Com han publicat al diari Levante, hi van haver 82 ferits pels aerosols, però això no s’ho creu ni el més burro del poble. Segur que hi va haver molts més, ja que molta gent va veure com alguns dels mateixos xiquets que tiraven aerosols d’escuma, es van tirar a ells mateixos per no mirar primer el foradet per on sortia l’escuma irritant,  i així donar-li la culpa a un altre xiquet.

També hi ha testimonis que diuen que van veure al mateix Sant Gregori saltar de l’altar a una ambulància per anar a l’hospital de Vinaròs, i que van estar a punt de canviar-li els ulls de fusta per uns altres de plàstic, ja que com que no té assegurança privada, els de fusta no li entren per la seguretat social. Però tot va quedar en un ensurt.

Però la notícia més impactant és que Sant Gregori va voler aturar la moda de l’aerosol i que de miracle no li va fer perdre la vista. Per això va anar a la guàrdia civil a denunciar-ho. Els civils han dit que agrairien si algun veí o veïna pot aportar alguna pista del fet, que per favor vaja al “cuartelillo” a declarar a veure si així alguna cosa es pot aclarir.

A veure si per a l’any proper tenim una festa de Sant Gregori més tranquil·la i als de Protecció Civil no els donem la tabarra amb tanta ximpleria.

Aquesta notícia ha sigut enviada per:
Jaume Castan Orero

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *