Benicarló estrenarà una platja per a veritables gossos humans La platja estarà plena de ventiladors, aplegapilotes i gent que et portarà del braçet a l'aigua

Benicarló condicionarà una xicoteta platja prop del Gurugú per a persones veritablement dropes. Aqueixes que no es mouen ni quan està calant-se foc sa casa. És tal la predisposició de l’Ajuntament perquè tothom puga gaudir de la nostra costa, que està disposat a donar tots els avantatges possibles a les persones més vagues de Benicarló. La idea ha sigut presentada per una persona anònima després de 15 anys d’intentar trobar el moment per a entregar la instància, resumida en unes tristes línies d’un full de paper i explicada amb constants bufits per telèfon quan Rosana Marzá s’ha interessat amb la proposta. Siga com siga, d’ací poc podreu gaudir d’aquest xicotet tros de cel.

La platja estarà preparada per a oferir totes les comoditats possibles als visitants:

  • Un voluntari serà designat per a casa persona, per a ajudar-lo durant tot el procés. Començarà arreplegant-lo de casa i portant-lo en cotxe, l’acompanyarà del braçet per tota la platja i el portarà a l’aigua si el visitant així ho desitja.
  • Uns operaris instal·laran cada dia uns sofàs amb ombrel·la repartits per tota la platja. Serà indispensable que els voluntaris col·laboren entre ells durant els moments que s’haja de canviar de posició el visitant, sabedors que alguns dels dropos molt probablement estaran una mica pujats de pes.
  • S’instal·laran unes preses de llum per a cada lloc, així els visitants disposaran de ventiladors individuals, televisió i una xicoteta nevera amb refrescs i llaminadures.
  • Els visitants més atrevits, podran jugar a la pilota o les pales amb l’ajuda dels aplegapilotes, els quals estaran sempre pendents de les pilotes perdudes pel poc moviment dels visitants. O siga totes.

Aquesta platja no estarà oberta al públic, haureu de demostrar la vostra passivitat fent uns exàmens de dropos (no presentar-se a les proves puntua molt) i el mateix Ajuntament ja vos informarà del resultat del mateix. Si voleu ser voluntaris, una de les coses que haureu d’aprendre serà l’idioma dels dropos per a distingir entre un “baaaaaaahhh“ de que vol una cervesa, un “eeehhh“ de que vol canviar de posició i un “fffffff“ de que vol fer pipi. Les proves començaran enguany i tindreu un termini de 5 anys per a presentar-vos, prorrogable 5 anys més. La idea és que els primers visitants facen el pas en menys de 25 anys, tot i que experts psicòlegs ens diuen que no intentem còrrer molt. Benicarló Today, com sempre, continuarà informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *