Arriben les noves cadires dels regidors per als plens municipals Error monumental d'Ilde Añó, que encomanà cadires de nines a la casa Disney Store amb una oferta que impossibilita el seu retorn

“A mí lo que m’han pedio, chico ¡Yo qué sé!”, són les paraules de Federico Martínez, responsable en Espanya de la multinacional Disney Store. La cara de sorpresa de la nostra alcaldessa Xaro Miralles va ser majúscula quan va obrir l’embalatge de les 30 cadires que es van encomanar fa un parell de setmanes. Una ràpida trucada al servici d’atenció al consumidor i ja estava xerrant amb Federico, el qual va verificar l’elecció del consistori del model de cadira per a nines.

La idea era renovar les cadires de la sala de plens, estaven massa velles i alguns regidors patien per la seua integritat si es trencaven en meitat d’un ple. Ilde Añó va ser l’encarregat de la cerca per Internet d’unes bones cadires a un bon preu, Carlos Flos ja li havia posat l’accent en què les arques estan tan buides que s’ho havia de treballar de valent per a entrar dins d’un pressupost paupèrrim. Vet ací que ho va aconseguir, pareixia que ho havia aconseguit, i ningú no va dubtar del seu treball.

El problema, ara, és majúscul, perquè Ilde va aprofitar una oferta online amb el contrapunt de no poder tornar-les. Pels despatxos de l’Ajuntament ja s’està escampant la idea que Ilde havia fet la comanda expressament perquè les cadires són perfectes per a ell, el regidor ho nega. Benicarló no es pot permetre comprar unes altres cadires, i les antigues ja les havien venut, així que Xaro Miralles ja els ha fet saber als regidors que esto es lo que hay. La resposta dels afectats ha sigut, òbviament, negativa. El regidor Ximo Bueno es nega a asseure’s i diu que romandrà dempeus tots els plens, Benjamín Martí ha dit que podrien esperar a una tallada de llum i declarar a l’assegurança que s’han trencat pel tall, que moltes empreses ho fan amb els dispositius electrònics i cola perfectament.

Pel que Benicarló Today ha pogut saber, les cadires s’estrenaran al ple del pròxim mes. La cosa tira endavant.

P.S.: Aquesta notícia no ha estat criticada pel PP de Vinaròs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *